כיכר לחם לבן ללא גלוטן

מתכון לכיכר לחם לבן ללא גלוטן מקמח freee

מתכון לכיכר לחם לבן ללא גלוטן מקמח freee

רוצה לשתף חבר\ה?

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email

מרכיבי המתכון

1 מיקס ללחם FREEE
430 מ”ל מים פושרים
3 כפות שמן
שמן, לשימון התבנית

אופן הכנת כיכר לחם לבן ללא גלוטן:

  1. מורחים מעט שמן בחלק הפנימי של תבנית כיכר לחם 1 ק”ג או בתבנית אפייה.
  2. שופכים את תערובת הלחם ו-2 כפות השמן לקערה גדולה ומערבבים לבלילה סמיכה.
  3. שופכים את השמן בבלילה\ בבצק הדביק ובעזרת מרית הופכים את התערובת כמה פעמים בקערה כדי ליצור בלילה. מניחים את הבלילה בתוך התבנית.
  4. מחליקים את החלק העליון, מכסים בקפידה ומניחים להתפחה.
  5. משאירים במקום חם עד שהבצק מתיישב ומגיע עד ל-7 מ”מ מתחת לראש התבנית. בערך 45- 90 דקות.
  6. מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.
  7. מוציאים את הקערה ההפוכה או את הסיר ואופים במשך 45- 50 דקות.
  8. הופכים על רשת לצינון.
  9. מניחים ללחם להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.

הקמחים של FREEE

אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת

משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !

בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים 

0/5 (0 Reviews)
X

הרשם כדי ליצור wishlist

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס

הרשמה לאתר

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס/י