
מרכיבי המתכון
500 גרם brown bread flour של FREEE
12 גרם שמרים יבשים
20 גרם דבש/ סוכר
12 גרם מלח
3 גרם קסנטאן גאם
30 גרם שמן צמחי
2 חלבוני ביצה
450 גרם מים פושרים


אופן ההכנה של עוגת בננה ללא גלוטן
* מניחים את כל המצרכים היבשים בקערת מיקסר ומערבבים ידנית.
* מוסיפים את המים, השמן והחלבונים ומערבבים ידנית או בעזרת וו גיטרה במיקסר כ2 דקות עד ליצירת בלילה אחידה.
* מעבירים לתבנית לחם משומנת ומקומחת מעט, מכסים ומשאירים להתפחה בטמפ’ החדר כשעה.
* אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות טורבו 15 דקות, מנמיכים את הטמפ’ ל180 מעלות ואופים עוד כ40 דקות.
* מחלצים את הלחם מהתבנית בעודו חם ומניחים לו לצינון מלא לפני הפריסה.
* ניתן לפרוס ולהקפיא.

הקמחים של FREEE
אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת
משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !
בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים
0/5
(0 Reviews)