לחם מקמח חום ללא גלוטן

מתכון ללחם עם קמח brown bread flour

מתכון ללחם עם קמח brown bread flour

רוצה לשתף חבר\ה?

מרכיבי המתכון

500 גרם brown bread flour של FREEE

12 גרם שמרים יבשים
20 גרם דבש/ סוכר
12 גרם מלח
3 גרם קסנטאן גאם 
30 גרם שמן צמחי
2 חלבוני ביצה
450 גרם מים פושרים
לחם מקמח חום ללא גלוטן

אופן ההכנה של עוגת בננה ללא גלוטן

* מניחים את כל המצרכים היבשים בקערת מיקסר ומערבבים ידנית. 
* מוסיפים את המים, השמן והחלבונים ומערבבים ידנית או בעזרת וו גיטרה במיקסר כ2 דקות עד ליצירת בלילה אחידה. 
* מעבירים לתבנית לחם משומנת ומקומחת מעט, מכסים ומשאירים להתפחה בטמפ’ החדר כשעה. 
* אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות טורבו 15 דקות, מנמיכים את הטמפ’ ל180 מעלות ואופים עוד כ40 דקות. 
* מחלצים את הלחם מהתבנית בעודו חם ומניחים לו לצינון מלא לפני הפריסה. 
* ניתן לפרוס ולהקפיא. 
 
 

הקמחים של FREEE

אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת

משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !

בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים 

0/5 (0 Reviews)
X

הרשם כדי ליצור wishlist

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס

הרשמה לאתר

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס/י