לחם מקמח חום ללא גלוטן

מתכון ללחם עם קמח brown bread flour

מתכון ללחם עם קמח brown bread flour

רוצה לשתף חבר\ה?

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email

מרכיבי המתכון

500 גרם brown bread flour של FREEE

12 גרם שמרים יבשים
20 גרם דבש/ סוכר
12 גרם מלח
3 גרם קסנטאן גאם 
30 גרם שמן צמחי
2 חלבוני ביצה
450 גרם מים פושרים
לחם מקמח חום ללא גלוטן

אופן ההכנה של עוגת בננה ללא גלוטן

* מניחים את כל המצרכים היבשים בקערת מיקסר ומערבבים ידנית. 
* מוסיפים את המים, השמן והחלבונים ומערבבים ידנית או בעזרת וו גיטרה במיקסר כ2 דקות עד ליצירת בלילה אחידה. 
* מעבירים לתבנית לחם משומנת ומקומחת מעט, מכסים ומשאירים להתפחה בטמפ’ החדר כשעה. 
* אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות טורבו 15 דקות, מנמיכים את הטמפ’ ל180 מעלות ואופים עוד כ40 דקות. 
* מחלצים את הלחם מהתבנית בעודו חם ומניחים לו לצינון מלא לפני הפריסה. 
* ניתן לפרוס ולהקפיא. 
 
 

הקמחים של FREEE

אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת

משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !

בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים 

0/5 (0 Reviews)
X

הרשם כדי ליצור wishlist

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס

הרשמה לאתר

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס/י