לחם פרנה ללא גלוטן

לחם פרנה – מתכון ל-3 יחידות

לחם פרנה – מתכון ל-3 יחידות

רוצה לשתף חבר\ה?

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email

מרכיבי המתכון

מצרכים לשלוש יחידות:

300 גרם white bread flour

8 גרם שמרים יבשים

10 גרם סוכר

5 גרם מלח

5 גרם קסנטאן גאם

20 גרם שמן צמחי

חלבון ביצה

כפית חומץ

270 גרם מים פושרים

לחם פרנה ללא גלוטן

אופן ההכנה של לחם פרנה ללא גלוטן

* להניח את כל המצרכים היבשים בקערת מיקסר ולערבב ידנית.

* להוסיף את המצרכים הרטובים – שמן, חלבון, חומץ ומים ובעזרת וו גיטרה לערבב כדקה עד לבצק אחיד ודביק.

* לכסות את הקערה ולהניח להתפחה של כ50 דקות.

* להעביר למשטח מקומח בקמח אורז או באותו הקמח של הפרנה.

* לחלק ל3 חתיכות ולעצב מעט כל חתיכה.

* להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשומנת בשמן זית.

* למרוח את הלחמים בשמן זית ולהניח לרבע שעה התפחה.

* אם אופים על חלוקי נחל יש להניח אותם על מגש ולחמם ב240 מעלות טורבו כ20 דקות.

להעביר בעדינות את הלחמים על האבנים הלוהטות. 

* אפשרי לוותר על חלוקי הנחל ולאפות בתבנית מרופדת בנייר אפייה – 240 מעלות טורבו בין 15 ל20 דקות.

* להוציא מהתנור את הלחמים הזהובים ולהניח מעליהם מגבת מטבח יבשה.

* הלחמים טובים ביום האפיה מס’ שעות, ניתן להקפיא בשקית אטומה. 

הקמחים של FREEE

אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת

משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !

בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים 

0/5 (0 Reviews)
X

הרשם כדי ליצור wishlist

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס

הרשמה לאתר

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס/י