מרכיבי המתכון
250 גרם white bread flour
10 גרם שמרים יבשים
40 גרם סוכר
רבע כפית מלח
10 גרם שמרים יבשים
40 גרם סוכר
רבע כפית מלח
כפית קסנטן גאם (5 גרם)
20 גרם שמן קנולה
20 גרם שמן קנולה
1 חלבון ביצה בגודל L
170 גרם מים פושרים
אופן ההכנה של סופגניות ללא גלוטן
* להניח את כל המצרכים בקערת מיקסר לפי הסדר – ראשית את כל היבשים,לערבב ידנית ולהוסיף את הנוזלים.
* ללוש בעזרת וו לישה במהירות נמוכה כ3-4 דקות.
* לכסות את הבצק בעזרת מגבת או ניילון נצמד ולהתפיח כחצי שעה.
* להעביר את הבצק למשטח מקומח עם קמח white bread flourאו בקמח אורז ולפזר קמח גם מעליו.
* ללוש בעזרת וו לישה במהירות נמוכה כ3-4 דקות.
* לכסות את הבצק בעזרת מגבת או ניילון נצמד ולהתפיח כחצי שעה.
* להעביר את הבצק למשטח מקומח עם קמח white bread flourאו בקמח אורז ולפזר קמח גם מעליו.
* לחלק ל6-7 יח’ וללוש ידנית כל חתיכה, לקמח את הידיים לפי הצורך. * לעצב לכדורים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
* לרסס/ למרוח שמן על כל יח’ ולהניח להתפחה כ40 דקות.
* לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק, מומלץ למדוד טמפ'( 175-180) ולטגן עד להזהבה כ2-3 דקות מכל צד.
* להעביר לנייר סופג ולהמתין שהסופגניות יתקררו מעט.
* למלא בעזרת שק זילוף/מזרק עם ריבה ,שוקולד או כל מילוי אחר שתבחרו.
* לרסס/ למרוח שמן על כל יח’ ולהניח להתפחה כ40 דקות.
* לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק, מומלץ למדוד טמפ'( 175-180) ולטגן עד להזהבה כ2-3 דקות מכל צד.
* להעביר לנייר סופג ולהמתין שהסופגניות יתקררו מעט.
* למלא בעזרת שק זילוף/מזרק עם ריבה ,שוקולד או כל מילוי אחר שתבחרו.
* ניתן להקפיא את הסופגניות לאחר הטיגון ולפני המילוי – להפשרה – להניח בטמפ’ החדר או לחמם מעט במיקרוגל.
הקמחים של FREEE
אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת
משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !
בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים
0/5
(0 Reviews)