IMG_20211019_135127

מתכון לסופגניות ללא גלוטן – 7 יחידות

מתכון לסופגניות ללא גלוטן – 7 יחידות

רוצה לשתף חבר\ה?

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email

מרכיבי המתכון

250 גרם white bread flour
10 גרם שמרים יבשים 
40 גרם סוכר
רבע כפית מלח
כפית קסנטן גאם (5 גרם) 
20 גרם שמן קנולה 
1 חלבון ביצה בגודל L
170 גרם מים פושרים

אופן ההכנה של סופגניות ללא גלוטן

* להניח את כל המצרכים בקערת מיקסר לפי הסדר – ראשית את כל היבשים,לערבב ידנית ולהוסיף את הנוזלים.
* ללוש בעזרת וו לישה במהירות נמוכה כ3-4 דקות. 
* לכסות את הבצק בעזרת מגבת או ניילון נצמד ולהתפיח כחצי שעה. 
* להעביר את הבצק למשטח מקומח עם קמח white bread flourאו בקמח אורז ולפזר קמח גם מעליו. 
* לחלק ל6-7 יח’ וללוש ידנית כל חתיכה, לקמח את הידיים לפי הצורך. * לעצב לכדורים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
* לרסס/ למרוח שמן על כל יח’ ולהניח להתפחה כ40 דקות. 
* לחמם שמן בסיר לטיגון עמוק, מומלץ למדוד טמפ'( 175-180) ולטגן עד להזהבה כ2-3 דקות מכל צד.
* להעביר לנייר סופג ולהמתין שהסופגניות יתקררו מעט.
* למלא בעזרת שק זילוף/מזרק עם ריבה ,שוקולד או כל מילוי אחר שתבחרו. 
* ניתן להקפיא את הסופגניות לאחר הטיגון ולפני המילוי – להפשרה – להניח בטמפ’ החדר או לחמם מעט במיקרוגל. 

הקמחים של FREEE

אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת

משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !

בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים 

0/5 (0 Reviews)
X

הרשם כדי ליצור wishlist

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס

הרשמה לאתר

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס/י