עוגת רולדה ללא גלוטן

מתכון לעוגת רולדה ללא גלוטן

מתכון לעוגת רולדה ללא גלוטן

רוצה לשתף חבר\ה?

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email

מרכיבי המתכון

לבצק :

3 ביצים בטמפ’ החדר
90 גרם סוכר
20 גרם קקאו
70 גרם plain white flour של FREEE

למילוי:

250 גרם שמנת מתוקה להקצפה
20 גרם אבקת פודינג וניל
חצי כפית וניל /אבקת נס קפה – אופציה

לציפוי שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר
120 גרם שמנת מתוקה
אופציה לקישוט – 40 גרם שוקולד לבן + כפית שמן

עוגת רולדה ללא גלוטן

אופן ההכנה של עוגת הרולדה ללא גלוטן:

בצק:

* להניח את הביצים והסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה ולהקציף במהירות גבוהה 5 דקות עד לקבלת קצף אוורירי. 
* לערבב את הקקאו והקמח ולנפות אל תוך קצף הביצים.
* לערבב בעזרת לקקן בתנועות קיפול עד לתערובת אחידה.
* לרפד תבנית בנייר אפייה ולפזר עליו אבקת סוכר.
* לשפוך את התערובת וליישר אותה מעט בעזרת קלף /פלטה. 
* לאפות בתנור שחומם מראש ל160 מעלות טורבו כ12 דקות.
* להוציא מהתנור, להעביר לנייר אפייה חדש ובעודה חמימה מעט לגלגל לרולדה יחד עם נייר האפיה. להניח לרולדה להתקרר בטמפ’ החדר.

מילוי:

* להניח את כל המצרכים בקערת מיקסר עם וו הקצפה ולהקציף במהירות גבוהה עד לקצף יציב, יש להימנע מהקצפת יתר.
* לפתוח את הרולדה, למרוח את הקרם בשכבה אחידה ולגלגל בצורה מהודקת.

ציפוי השוקולד:

* לחמם את השמנת במיקרוגל ולשפוך אותה על השוקולד המריר.
* להמתין מעט ולערבב עד לקבלת גנאש מבריק ואחיד.
* לקישוט – להמיס את השוקולד הלבן ולהוסיף לו את השמן, להעביר לשקית זילוף ולחתוך פתח קטנטן, לזלף מעל הרולדה.
* לשמור במקרר כ3 ימים, מומלץ לאכול רק לאחר מס’ שעות בקירור. 

הקמחים של FREEE

אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת

משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !

בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים 

0/5 (0 Reviews)
X

הרשם כדי ליצור wishlist

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס

הרשמה לאתר

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

נרשמת כבר? היכנס/י