
מרכיבי המתכון
4 ביצים
300 גרם סוכר
300 גרם שמנת מתוקה
120 גרם שמן צמחי
200 גרם plain white flour
40 גרם קקאו
40 גרם קורנפלור
2 כפיות אבקת אפיה
60 גרם קמח שקדים
גנאש לציפוי
125 גרם שוקולד מריר ללא גלוטן (אפשר גם חלבי)
125 גרם שמנת מתוקה

אז איך להכין עוגת יום הולדת ללא גלוטן
- הניחו בקערה גדולה ביצים, סוכר, שמנת מתוקה ושמן וערבבו בעזרת מטרפה עד לבלילה אחידה.
- הוסיפו את שאר המצרכים וטרפו עד שהבלילה חלקה ואחידה.
- העבירו לתבנית משומנת בקוטר 24 (לעוגה גבוהה יותר השתמשו בתבנית בקוטר 22/20 ס”מ) .
- אפו בתנור שחומם מראש (10 דקות לפני הכנסת העוגה לתנור) ל160 מעלות טורבו כשעה.
- מומלץ לבדוק בעזרת שיפוד – לוודא שהעוגה מוכנה.
- המתינו שהעוגה תתקרר מעט לפני הציפוי.
- חממו את השמנת המתוקה במיקרוגל/ בקלחת קטנה והוסיפו לתוכה את השוקולד. המתינו כדקה-שתיים וערבבו עד לגנאש אחיד ומבריק.
- שפכו על העוגה, המתינו מעט שהגנאש יתייצב וקשטו בסוכריות צבעוניות לפי טעמכם.
טיפים נוספים מבית טנג’וי
- ניתן להכין גם כקאפקייקס, זמן האפייה יתקצר לכ20 דקות.
- ניתן להקפיא את העוגה/קאפקייס ולהפשיר במקרר.
- לעוגת פרווה – ניתן להמיר את השמנת בקרם קוקוס.

הקמחים של FREEE
אנחנו היבואן הבלעדי של מוצריי FREEE בישראל ואצלנו תמצאו את המותג במחירים הכי טובים ובמשלוח עד פתח הדלת
משלוח חינם ברכישה מעל 299 ש"ח !
בחנות שלנו תמצאו עוד מוצרים של FREEE ועוד מאות מוצרים ממותגים אחרים
0/5
(0 Reviews)